Om Spille-automat.dk

Vi er super glade for, at du har valgt at besøge vores side, Spille-automat.dk – det må betyde, at du er lige så meget en nørd indenfor spilleautomater, som vi er! Spille-automat.dk drives af dedikerede spilentusiaster, der værdsætter maskiner, hvor grafik, lydside og gameplay går op i en højere enhed. Vi har gjort vores hobby til vores arbejde og elsker at kunne udforske markedets nyeste spilleautomater og online casinoer.

Hos Spille-automat.dk vil du altid kunne få et overblik over både de mest populære spilleautomater netop nu, men også et mere dybdegående indblik i iGaming branchen. Vi gør altid vores bedste for at holde alle artikler og information opdateret, men vi kan desværre ikke garantere, at alle tilbud nævnt er gældende. Hvis du opdager et uddateret tilbud eller generelt bare har ris/ros til os, så tager vi glædeligt imod dine ord på vores kontaktside her.

Det er vigtigt for os, at du er opmærksom på, at en stor del af vores indhold på siden er af kommercielt indhold. Dette er med til at kunne drive siden. Du vil dog altid være sikret 100% ærlighed i vores anmeldelser – når noget ikke fungerer, så er vi ikke blege for at melde det ud. Spille-automat.dk er en af mange danske sider drevet af den danske iGaming virksomhed, Better Collective. Ønsker du, at komme i direkte kontakt med os, kan du altid fange os via nedenstående oplysninger:

Adresse:
Better Collective A/S
Toldbodgade 12
1253 Copenhagen K (Hovedstaden)
Denmark (DK)

Mail: hello@bettercollective.com
Telefon: +45 2991 9965
CVR: 27652913

18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold